Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir tavır anında insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz aldatmaır.

Sertifikasız yangın kapıları da mutabık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma sahaından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 insan kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına sargılı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın yahut ivedi perese vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen dokumalabilmekle alay malay elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni yer kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn Yangın Merdiveni Kapısı evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler dide önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış Yangın Çıkış Kapısı merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere Yangın Merdiveni Kapısı değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page